Pride Spotlight: Tom

YAS, June is PRIDE month! πŸ³ 🌈 It is the time when the community comes together to commemorate the Stonewall Riots and celebrate our LGBTQ+ brothers, sisters, and everyone in between. We kiki'd with kween Tom F. of ((305)) LA to get the tea behind all the glitter and rainbows.

Kicking things off, what does "pride" mean to you?

Pride is about self discovery. It's about looking inside yourself and not only accepting the things that make you different but celebrating the shit out of them.

Okurrr! Now, describe your "coming out" experience.

I'm fortunate to say I came out at the age of 13. I lived in a liberal town outside of Boston and found myself surrounded by a supportive theatre community at summer camp that helped me come to terms with my sexuality. In the age of AIM and MySpace, I found people to talk to who were like me and were able to help me through a time when I felt like I was different and an outcast. 

It’s about looking inside yourself and not only accepting the things that make you different but celebrating the shit out of them.

Yesss finding similar like-minded people totes helps. Do you have any LGBTQ icons that you look up to?

So many obvious iconic divas I could name but with LGBTQ+ issues being highly political, I've always looked up to the people fighting for our rights in government. Harvey Milk has paved the way for openly queer people to run for office.

I'm continually impressed with my friends who gather our community together to make serious change for our rights, especially in this country's legislation. 

Samezies. Now do you have any advice for people who are coming out or coming to terms with who they are?

My advice is to just breathe. Our society is so consumed with over-sexualized content and with people constantly trying to label or define you. I felt enormous pressure to answer everyone's questions and shout my identity in the loudest way possible. Your sexuality is first and foremost, a personal identification that no one needs to know until you're ready. People are uncomfortable with the unknown, so I encourage them to take their time and only decide to do it once they're ready.

Finally, leave us with some Pride inspo!

In the great words of RuPaul, "If you can't love yourself, how in the hell you gonna love somebody else! Can I get an AMEN up in hurr?"


COLUMBUS CIRCLE IS NOW OPEN!